En status fra en meget glad sanger

Nu har jeg turneret med min akustiske guitar-trio i nogle måneder, og vi har to uger tilbage med koncerter rundt i Danmark inden vi holder pause.

Det er og har været én af de bedste turnéer jeg nogensinde har været på: Rigtig god kontakt med publikum hver aften, glade publikummer, fantastisk stemning internt i vores lille trup og en dybt tilfredsstillende fornemmelse i min krop og mit hjerte. Vi har haft et udgangspunkt - med valget af sange vi spiller, den måde vi spiller dem på samt den måde vi arbejder med et meget akustisk lydbillede på - som er lykkedes, som er inspirerende hver eneste aften og som har betydet, at vi spiller og synger til det alleryderste hver dag.
I publikummer er en kæmpestor del af en vellykket koncert, og jeg er meget rørt over den åbenhed, lydhørhed og varme vi mærker igen og igen.
Vi spiller vanvittigt forskellige steder, og det har været fantastisk hver aften både i Norge og i Danmark.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg tager på turné på denne måde!

I øjeblikket optager vi alle koncerter live for at kunne udsende en cd med de sange, vi spiller på turnéen. Mange har efterspurgt den rundt omkring og jeg ærgrer mig selvfølgelig over ikke at kunne tilfredsstille dette ønske lige nu, men samtidig virker det naturligt at indspille nu hvor vi er i topform, godt sammenspillede og hvor sangene alle har fundet deres eget liv.